Vælg en side

En god altan skal både se godt ud, være let at bruge og holdbar gennem mange år. Hos Altan-1.dk tilbyder vi kvalitetsaltaner med en stil der passer i enhver bolig. Vi har et bredt udvalg af altaner og balkoner, som matcher den danske byggestil – lige fra moderne arkitektur til stråtækte idyller.

Vi kan også hjælpe dig med at finde lige den altan du ønsker. Vi kender de nyeste trends, og vi vil give dig en god rådgivning om, hvordan din altan bedst tilpasses til dine personlige behov. Desuden kan vores professionelle team hjælpe dig med installationen, så du er sikker på at få et flot slutresultat.

Med Altan-1.dk’s altaner og balkoner er det let at skabe dit eget personlige udendørs frirum. Vi giver dig inspiration og hjælper dig med at få det bedste ud af din altan – så du kan få glæde af den i mange år!

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores altaner og balkoner. Vi glæder os til at høre fra dig!

Endnu en ting: Altan-1.dk giver 3 gratis tilbud, så du kan få et overblik over de forskellige priser på markedet. Det er en god måde at sammenligne tilbud og finde den bedste løsning for dig!

Tak fordi du kiggede – vi glæder os til at hjælpe dig med at få din nye altan helt perfekt. 🙂

Hvis du har brug for råd og vejledning, når det gælder om at finde den rette altan til din bolig

Vi ved hos Altan-1.dk, hvor vigtig det er at finde en altan, der passer perfekt til dit hjem. Derfor har vi også en række eksperter, som hjælper dig med at navigere igennem altan- og balkonmarkedet – de vejleder dig i, hvilken type altan du skal vælge, og hvordan den bedst tilpasses dine personlige ønsker.

Du skal først og fremmest tage stilling til, hvilken størrelse altan, du har plads til på din boligs facade. Vi har lavet en hurtigguide til dig, så du kan finde frem til den helt rigtige størrelse altan eller balkon til din bolig.

Derudover skal du tænke over dine ønsker til altanen: Skal den være en mindre tagaltan med plads til et lille bord og to stole, eller skal den være stor nok til et udekøkken, liggestole og gæster?

Når disse spørgsmål er besvaret, har du en god fornemmelse af, hvilken type altan eller balkon du skal lede efter. Og så kan eftersøgningen begynde!

Hos Altan-1.dk giver vi dig selvfølgelig gerne nogle tips og råd undervejs, så du er sikker på at få den helt rette altan til din bolig – og så du får glæde af den i mange år.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere! Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte altan – og husk: Du kan få 3 gratis tilbud på vores hjemmeside! 🙂