Vælg en side

Der er mange ting at overveje, når det kommer til belysningen omkring dit spisebord. Farven på lyset, styrken af lyset og ikke mindst mængden er alle vigtige faktorer for at skabe den perfekte belysning. Vi guider dig til at finde det helt perfekte lys omkring dit spisebord.

Hvis du har brug for mere end et lys, men ønsker flexibility med forskellige styrkegrader, så er Philips SceneSwitch pæren det perfekte valg. Denne pære har tre lysstyrker, så du kan tage det lys, som passer bedst til formålet omkring dit spisebord – lektielæsning, arbejde eller hyggeligt samvær.

Mængden af lys er også vigtig, så husk at du skal bruge ca. 6W LED / 40W glødepære pr. meter spisebord.

Hos find-spisebordslampe har vi et stort udvalg af spisebordslamper i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde det helt rigtige lys til spisebordet. Besøg vores hjemmeside for at se det store udvalg af spisebordslamper eller kontakt os direkte for rådgivning.

Kom i gang nu og find den perfekte lampe til spisebordet! Vi hjælper dig med at skabe det helt rigtige lys. Skab forskellige miljøer omkring dit spisebord, så du får mest muligt ud af dit spisebord. Med den rette belysning, bliver det meget mere end bare et bord til mad og lektielæsning – det kan være en hel møbel, der danner rammen for hyggelige stunder med familien!

Er du klar til at skabe det helt perfekte belysning omkring dit spisebord? Find den rette lampe nu og skab et rum, der er fuld af glæde og god stemning! Med en spisebordslampe fra find-spisebordslampe har du en stor del af dét gode liv. Gå ikke glip af denne chance og find din lampe allerede i dag!

Besøg os nu, eller kontakt os for rådgivning, så hjælper vi dig med at skabe det helt rette lys omkring dit spisebord. Vi glæder os til at høre fra dig!