Vælg en side

Vi tilbyder attraktive priser på leje af brændekløver. Dagsprisen er 450 kr. inkl. moms og for en hel weekend er der et specielt tilbud på 750 kr. inkl. moms – fra fredag kl. 18 til søndag kl. 18.

Før afhentning skal der betales et depositum på 1.500 kr. inkl. moms, som vil blive returneret ved aflevering, hvis maskinen er i samme stand som ved afhentningen.

Vil du gerne starte din skovning allerede nu? Tjek vores Brændekløver-tilbud og få din maskine leveret lige til døren!

Husk at det er en god idé at reservere din brændekløver i god tid, så du er sikker på at have den klar når skovningstiden nærmer sig. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os gerne for at høre mere om vores Brændekløver- tilbud. Vi svarer på alle dine spørgsmål og ser frem til at hjælpe dig med din næste skovningsprojekt!

Husk at selvom leje af en brændekløver er mere overkommeligt end at købe en, så skal du stadig være opmærksom på det anbefalede serviceinterval. Dette vil hjælpe dig med at bevare maskinens levetid og forbedre ydeevnen.

Så uanset hvilket skovningsprojekt du har i tankerne, så er leje af en brændekløver det ideelle valg! Tag det første skridt og kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver gerne et tilbud på det bedste pris og den bedste service!

Gå på opdagelse ved Brændekløver-tilbud og find ekstra gode priser på leje af brændekløver!

Du kan også være heldig at finde gode tilbud via vores samarbejdspartnere. Vi har et fint udvalg af kompetente leverandører, der er klar til at give dig den bedste service og priser. Så tag et kig på vores samarbejdspartnere, hvis du vil gøre dit skovningsprojekt endnu billigere!

Hos os kan du være sikker på at få en brændekløver, der er klar til brug. Vi gennemgår alle maskiner inden de afsendes og sikrer at du får den bedste service og kvalitet.

Så næste gang du har et skovningsprojekt i tankerne så tjek vores Brændekløver-tilbud og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge og få en brændekløver af højeste kvalitet. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Få et godt tilbud og lej en brændekløver med det samme!

Hos os er det let at reservere din brændekløver. Udfyld vores online formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

Du har også mulighed for at få maskinen leveret lige til døren, så du slipper for selv at skulle samle den. Vi håndterer levering af brændekløveren på en effektiv måde, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: At skovne!

Så hvis du har brug for en brændekløver til et kommende skovningsprojekt, så tjek vores Brændekløver-tilbud og få et godt tilbud!

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt og gøre det så nemt som muligt! Tag det første skridt og kontakt os for at finde ud af, hvilken brændekløver der passer til dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig!